Aantal personen: 4
250 gr basmatirijst
2 el olijfolie
4 el griekse yoghurt
3 el grofgesneden koriander
1 rode peper in flinterdunne ringen
1 el geraspte gemberwortel
2 el sesamzaad
zout en peper
Romaanse slablaadjes of anders
Kook 250 gr basmatirijst volgens gebruiksaanwijzing gaar in water met zout. Spoel de rijst af met koud water en laat het uitlekken. Meng 2 el olijfolie met 4 el Griekse yoghurt, 3 el grofgesneden koriander, 1 rode peper in flinterdunne ringen, 1 el geraspte gemberwortel, 2 el sesamzaad en wat zout en peper.
Schep dit mengsel door de rijst. Serveer de rijstsalade op Romaanse slablaadjes.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |